Op dit moment bestaat het bestuur van Broodje Cultuur Emmen uit zes personen, namelijk AJ Snel, Ron Brendel, Doesjka Bovenhorst, Peter Boer, Else Bos, Ingo Leth en Myrte van Dijk.

Myrte van Dijk is bestuurslid sinds 2012, verantwoordelijk voor o.a. de bouw en het onderhoud van de website www.broodjecultuuremmen.nl, verspreiding van nieuwsbrieven.
Beeldend kunstenaar en docent Beeldende Vorming, meer informatie via www.kumy.nl

AJ Snel bestuurslid sinds 2013 verzorgt o.a. de technische ondersteuning tijdens de Broodjes.

Ron Brendel penningmeester sinds 2014 en helpt bij de ontvangst van spekers en bezoekers. Zelfstandig consultant, tot 2011 werkzaam als consultant bij het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Doesjka Bovenhorst is bestuurslid sinds 2015 en verantwoordelijk voor de communicatie met bezoekers vn Broodje Cultuur.

Peter Boer is bestuurslid sinds 2015 verzorgt o.a. de ontvangst van spekers en bezoekers en helpt Doesjka met de communicatie.

Else Bos is bestuurslid sinds 2016 verzorgt o.a. de ontvangst van de sprekers en bezoekers en helpt Doesjka met de communicatie.

Ingo Leth is bestuurslid sinds 2017 verzorgt o.a. de ontvangst van de sprekers en bezoekers. Kunstenaar en eigenaar van Galerie 'Bij Leth' bij de hoofdingang van het Rensenpark.

 

Oud bestuursleden:

Charlotte Ypma-van der Pol, historicus, was bestuurslid van 2012 t/m 2016.

Wil Veltman, was bestuurslid van 2011 t/m 2015.

Aleid Rensen-Oosting, oud directeur Noorder dierenpark Emmen, mede oprichter van Broodje Cultuur en bestuurslid van 2005 t/m 2013.

Anjo Geluk was mede orpichter van Broodje Cultuur en bestuurslid van 2005 t/m 2010.

 

(NB Bovenstaande tekst is nog niet volledig, mocht u suggesties of aanvullingen hebben dan zijn die ook van harte welkom)

 


Hoe het begon...

In april 2005 is Broodje Cultuur begonnen in Grandcafe Rue de la Gare te Emmen.