Spelregels & Contact

Elke 2e dinsdag van de maand is er een ‘Broodje Cultuur’ van 12.00 – 13.30 uur (inloop vanaf 11.30 uur) bij Brasserie Rue de la Gare in de Stationsstraat 8 in Emmen. Om 13.30 uur is het ‘broodje’ afgelopen, maar wie wil, kan blijven napraten.

Reserveren kan via het bericht venster hiernaast of via info@broodjecultuuremmen.nl alleen als u niet over e-mail beschikt kunt u telefonisch reserveren: 0591-627707.

Bij elk ‘broodje’ ligt ook een opgavelijst voor de volgende bijeenkomsten. Om zeker te zijn van een plekje kunt u zich opgeven tot de zaterdag vòòr het broodje.

De kosten bedragen € 15,00 per keer (voor de lunch, 2 drankjes en een klein bedrag voor de onkosten van de sprekers); wij vragen u per keer en contant te betalen.

Hebt u een plaats gereserveerd, maar meldt u zich niet, of te laat, af (afmelden uiterlijk de zaterdag voorafgaand aan het ‘broodje’), dan brengen we € 15,00 euro per persoon in rekening. Dit geldt natuurlijk niet als er calamiteiten zijn! Wilt u het bedrag overmaken op rekening NL19 RABO 0138141681 van Broodje Cultuur, Emmen. U ontvangt geen nota, maar we rekenen erop dat u dit zelf regelt. U kunt ook iemand anders uitnodigen om uw plaats in te nemen.

AJ Snel, Ron Brendel, Doesjka Bovenhorst, Peter Boer, Else Bos, Ingo Leth en Myrte van Dijk